3F Superligaen

Niels Frederiksen efter sejr: En kamp med højt tempo og meget intensitet

Brøndby vandt 2-1 over Vålerenga ved Atlantic Cup i Portugal - Ifølge Niels Frederiksen var det en kamp i højt tempo og med høj intensitet.

Niels Frederiksen sætter ord på Brøndbys sejr over Vålerenga ved Atlantic Cup i Portugal.
Foto: campo.dk.

Estádio Municipal Bela Vista, Algarve

Brøndby spillede fredag sin første kamp ved træningsturneringen Atlantic Cup, hvor klubben fra Vestegnen trak sejrrigt ud af opgøret mod norske Vålerenga.

Campo.dk mødtes efter kampen med Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, der satte ord på 2-1 sejren til de forsvarende danske mestre.

– Det var en intensiv kamp, med to hold som egentlig var ret aggressive i presspillet i store perioder. Så på den måde var det en kamp i højt tempo og med meget intensitet.

– Der var selvfølgelig nogle fejl på bolden, fordi spillet var med høj intensitet og man stadig ikke helt er der, hvor man skal være, i forhold til turneringsstart, siger Niels Frederiksen til campo.dk.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Wass og Brøndby var i kontakt: Tanken har været oppe at vende

Brøndby er, ligesom FCK og FCM, taget til Portugal på træningslejr i små to uger. Udover at deltage i træningsturneringen Atlantic Cup, der i alt byder på tre testkampe, bliver tiden brugt på at gøre spillerne helt klar til forårssæsonen.

– For det første er det selvfølgelig lige at pudse det fysiske af, som træningskampene skal være med til, så vi står helt skarpe, når vi skal spille den 20. februar.

– Så er der en masse ting rent taktisk, som vi arbejder med ude på træningsbanen, og som vi prøver at overføre til kampene. Der er selvfølgelig også integrationen af de nye spillere, der er kommet til, hvor vi skal prøve at se, hvordan vi får konstellationen sat bedst sammen – det er jo altid et spørgsmålstegn, når man skifter ud i truppen og lige skal se de nye an, for at se, hvordan det fungerer.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Målscoreren Mensah: Jeg er rigtig fortrøstningsfuld

Brøndby spiller næste kamp ved Atlantic Cup den 8. februar klokken 16.00 mod Brentford B.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P