Premier League

Medie: Manchester United vil hente denne Barca-spiller

Selvom transfervinduet er lukket i, er der allerede klubber, der tænker på det næste vindue til sommer. Angiveligt skal Manchester United have set sig varm på FC Barcelonas Ronald Araújo.

Manchester United rygtes interesseret i at hente FC Barcelonas Ronald Araújo i næste transfervindue
Foto: REUTERS/Albert Gea.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ronald Araújo meldes i høj kurs blandt de engelske Premier League-klubber, og især Manchester United er meget interesseret i at hente den 22-årige forsvarsspiller. Samtidig er Araújo afventende med at forlænge kontrakten med FC Barcelona. Det skriver Marca.

Ronald Araújo har kontrakt med den catalanske storklub indtil sommeren næste år, og klubben har længe haft et ønske om at forlænge den kontrakt. Men af flere grunde såsom den seneste tids økonomiske uro i klubben har man ikke kunnet komme i mål med en forlængelse.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Spansk medie: Wass får Atlético-debut imod Barca

Ifølge det spanske medie, har FC Barcelona præsenteret et kontraktudspil for Araújo, men uruguayaneren har afvist at forlænge, da han ved, at andre klubber også er interesseret i at hente ham.

FC Barcelona og Ronald Araújo møder søndag Atletico Madrid og Daniel Wass. Du kan se kampen, der spilles klokken 16.15, på TV2 Sport X. På campo.dk kan du hver dag få det fulde overblik over alle de kampe, der sendes på TV. Du finder TV guiden her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P