3F Superligaen

Medie: Interesse fra hjemlandet for dyr FCM’er

Marrony tiltrækker sig interesse fra hjemlandet, hvor storklub angiveligt ønsker at tilknytte den uforløste FC Midtjylland-angriber.

Marrony står muligvis til at forlade FC Midtjylland efter blot et halvt år i klubben.
Marrony står muligvis til at forlade FC Midtjylland efter blot et halvt år i klubben. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

23-årige Marrony blev i sommer den dyreste spiller hentet af FC Midtjylland med et prisskilt på over 30 millioner kroner.

Den handel har indtil videre vist sig som værende en skidt forretning, da brasilianerens gennembrud i det midtjyske fortsat lader vente på sig.

Men måske kommer det heller aldrig. Det brasilianske medie Globo, melder i hvert fald om konkret interesse fra hjemlandet i Brasilien, hvor Internacional angiveligt ønsker at tilknytte FC Midtjylland-angriberen.

Her melder mediet, at den brasilianske storklub i første omgang ønsker at leje Marrony, men hvor man også vil tilføje en købsklausul, så han senere kan hentes permanent til klubben.

I Internacional står han til at afløse Yuri Alberto, som klubben i det netop overståede transfervindue solgte til russiske Zenit Skt. Petersborg.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
FCM forsøgte at hente hollænder: Det var næsten som et røveri

Marrony har i alt spillet otte førsteholdskampe for FC Midtjylland, hvor det hverken er blevet til mål eller assists for brasilianeren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P