Debutant-mål og straffe sikrede FCK sejren i testkamp

F.C. København havde det svært i testkampen imod svenske Halmstads BK, da holdene lørdag eftermiddag mødtes i Portugal.

F.C. København vandt deres første testkamp på træningslejren i Portugal, med en sejr over Halmstads BK.
Pep Biel sender sikkert FCK i front på straffe. Foto: Mathias Blohm Schytte, Campo.dk

Lørdag eftermiddag mødte F.C. København svenske Halmstads BK i træningsturneringen Atlantic Cup.

Selvom svenskerne forvoldte københavnerne problemer, viste den danske storklub klasseforskellen. Nyindkøbte Mamoudou Karamoko fik sin debut i de hvide klæder som frontangriber, og gjorde sig fortjent til rollen, da han bragte FCK foran med 1-0.

Halmstads svarede dog hurtigt igen med en udligning to minutter senere af svenskeren Erik Ahlstrand, der sparkede bolden direkte ind fra frispark.

Danskerne skruede op for tempoet i anden halvleg. Det gav et straffespark, som profilen Pep Biel sikkert sparkede i kassen til 2-1.

Stortalentet Akinkunmi Amoo blev skiftet ind med en halv time tilbage, men ud over et rapt fodskifte, gjorde debutanten ikke det store væsen af sig.

Med få minutter tilbage af kampen appelerede Halmstads for straffe, men dommeren afviste, og københavnerne vandt dermed 2-1.

I næste kamp venter der FCK en større udfordring, når de møder de forsvarende mestre af den russiske Premier League, Zenit. Kampen bliver spillet torsdag den 10. februar.