Bayern og RB Leipzig underholdte stort i tysk topbrag

Der var masser af mål, da Bayern München på hjemmebane tog imod RB Leipzig i toppen af den tyske Bundesliga.

Thomas Müller bragte Bayern München på 1-0 i topkampen mod RB Leipzig
Thomas Müller bragte Bayern München på 1-0 i topkampen mod RB Leipzig. Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Bayern München og RB Leipzig har det med at levere nogle målrige opgør, når de tørner sammen med hinanden. Lørdag aften skuffede de to hold da heller ikke med målene, da Allianz Arena dannede ramme om det tyske topopgør.

Her var det Bayern München der kom bedst fra land, da Thomas Müller efter blot 12 minutters spil kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0. Den føring holdt dog ikke længe, da Leipzigs portugisiske angriber, André Silva, bragte balance i regnskabet med sin scoring et kvarter senere.

Herefter dominerede Bayern, som også kom på 2-1 ved endnu en Müller-scoring. Dog kunne VAR konkludere en forseelse, hvilket resulterede i en annulleret scoring. Det ville evigt farlige Lewandowski dog ikke høre tale om, så han tog sagen i egen hånd og bragte hjemmeholdet foran kort før pause.

RB Leipzig var dog ikke lige sådan at lægge ned, da Christopher Nkunku endnu engang viste sin målfarlighed og bragte udeholdet på 2-2.

Herefter skruede Bayern nok engang bissen på, og en fin aktion af Leroy Sané endte i en afretning fra den kroatiske midterforsvarer, Josko Gvardiol, der uheldigvis styrede bolden i eget Leipzig-mål.

Bayern München-franskmand står højt på ønskelisten hos spansk storklub

Med ti minutter igen af kampen blev danske Yussuf Poulsen så smidt på banen i jagten på endnu en udligning, men den kom aldrig.

Dermed kunne Bayern München sejre med 3-2, hvilket distancerer deres pointantal ned til Dortmund på andenpladsen med ni point.