3F Superligaen

Thorup om misset Thelander-handel: Jeg er ikke ærgerlig

F.C. København forsøgte sent i januar transfervinduet at hente AaB's anfører, Rasmus Thelander, hvilket dog ikke lykkedes for københavnerne.

F.C. Københavns træner Jess Thorup ser nyindkøbte Khouma Babacar, som en spiller med X-faktor
(Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

En af de største overraskelser på januar transfervinduets sidste dag var, da det kom frem, at F.C. København var i forhandlinger med AaB, om deres anfører, Rasmus Thelander.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
AaB-chef kort før transferdeadline: Thelander skal ikke til FCK

Selvom de to superligaklubber forhandlede det meste af dagen, så lykkedes det ikke for FCK at tilknytte sig den luftstærke midtstopper. Det er dog ikke noget, som københavnernes cheftræner, Jess Thorup, tager så tungt.

– Jeg er ikke ærgerlig over det, at vi ikke fik det på plads. Når man ser på den sag, kan man jo se, at Thelander har noget kvalitet. Han er en god forsvarsspiller, det er helt uomtvisteligt.

– Noget andet var jo også, at vi blev ramt på skadesfronten, da Marios Oikonomou blev skadet. Så vi valgte derfor at prøve på at hente noget nyt til sidst i transfervinduet. Vi ville sørge for, at vi kunne gardere os i forhold til at have endnu en stærk midtstopper, siger F.C. Københavns cheftræner til bold.dk.

Selvom Thelander ikke kom til hovedstaden, så formåede FCK alligevel at hente hele fem nye spillere til klubben i januar transfervinduet. Hvem de hentede, kan du læse mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P