3F Superligaen

Målscoreren Mensah: Jeg er rigtig fortrøstningsfuld

Brøndbys Kevin Mensah scorede det udlignende mål i fredagens 2-1 sejr over Vålerenga ved Atlantic Cup i Portugal.

Kevin Mensah scorede i 2-1 sejren ved Atlantic Cup for Brøndby IF.
Foto: campo.dk

Estádio Municipal Bela Vista, Algarve

Brøndby spillede fredag sin første kamp ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal. Her løb Brøndby med sejren, da de forsvarende danske mestre slog norske Vålerenga med cifrene 2-1.

– Det var en rigtig fin testkamp for vores vedkommende. Vi fik set nogle nye spillere, vi får en sejr og vi bliver udfordret af et rigtig fint Vålerenga-hold, siger Kevin Mensah til campo.dk.

Kevin Mensah fik undervejs i kampen muligheden for at danne sig et indtryk af Carl Björk og Joe Bell, der begge var i kamp iført den gule Brøndby-trøje for første gang nogensinde.

– De gjorde det rigtig fint. Det er altid forskelligt at se spillere på træningsbanen og så se dem i kampsituationer. Men jeg synes, at de begge to så rigtig fine ud i dag.

– Alves (Frederik, red.) var godt nok ikke med i dag, men han har også set rigtig fin ud til træning. Jeg er rigtig fortrøstningsfuld over de tre nye spillere, vi har fået ind.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Wass og Brøndby var i kontakt: Tanken har været oppe at vende

Den 30-årige wingback spillede næsten hele kampen, hvor han også stod for Brøndbys udlignende mål til 1-1.

– Det var dejligt at spille en intensiv kamp, og dejligt at få en masse højintensive meter i benene og blive udfordret. Og så er det jo altid dejligt at score og vinde en træningskamp – specielt når vi jo også spiller i en turnering, hvor der er noget på spil.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
Niels Frederiksen efter sejr: En kamp med højt tempo og meget intensitet

Brøndby spiller næste kamp ved Atlantic Cup den 8. februar klokken 16.00 mod Brentford B.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P