LaLiga

Barca-emne efter misset skifte: Det var en drømmemulighed

FC Barcelona var særdeles aktive i januar transfervinduet, hvor de hentede flere spillere til klubben. En af dem, som ikke havnede i klubben, var Ajax' Nicolás Tagliafico, hvilket argentineren ærgrer sig over.

FC Barcelona har fået konkurrence i kampen om Benficas Alejandro Grimaldos underskrift, da Premier League-klubben Newcastle er gået med ind i kampen.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

En af de topklubber, som lykkedes med at få hentet nye forstærkninger i januar transfervinduet, var FC Barcelona, da catalanerne sikrede sig både Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres og Adama Traoré.

Ajax’ forsvarsspiller Nicolás Tagliafico var dog også et navn, som blev sat i forbindelse med Barcelona ved flere lejligheder, men det skifte blev aldrig til noget.

Det er noget, som den argentinske venstreback ærgrer sig over dagene efter januar transfervinduets lukkedag. Det fortæller han til spanske AS.

– Det var en unik mulighed at kunne skifte til en klub som Barca – for mig var det en drømmemulighed, og klubben (Ajax, red.) hjalp mig ikke i sidste ende.

– Jeg er skuffet. Jeg har en følelse af, at min professionalisme straffede mig, siger Tagliafico.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ærgerlig spansk angriber: Jeg vil til Barca til sommer!

Argentinske Nicolás Tagliafico har spillet 154 kampe for Ajax, hvor det er blevet til 15 mål og 20 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P