Dansk Fodbold

Jonas Wind med tårevædet FCK-afsked: Jeg har nydt hver dag!

Det blev på transfermarkedets sidste dag offentliggjort, at Jonas Wind bytter F.C. København ud med Bundesliga-holdet VFL Wolfsburg.

Jonas Wind takker FCK's fans for sin tid i hovedstadsklubben
Jonas Wind siger farvel og tak til F.C. København for nu. Foto: Scanpix/Ritzau.

Jonas Wind er fortid i F.C. København, hvor den talentfulde angriber har tilbragt stort set hele sit fodboldliv. Turen går i stedet til VFL Wolfsburg I Bundesligaen.

Og Jonas Winds kærlighed til FCK er ikke til at tage fejl af. Det fortæller han i en afskedsvideo, som F.C. København lagde op på sin Twitter-profil tirsdag.

– Jeg vil sige kæmpe tak for, hvordan I tog imod mig, da jeg kom op på førsteholdet for snart fire år siden. Det har jeg sat meget stor pris på. Jeg har hver dag nydt at kunne kalde mig F.C. København-spiller. Det har altid været en drøm at trække den hvide trøje over hovedet, og det har jeg altid gjort med en enorm stolthed, fortæller Wind blandt andet.

Wind siger samtidig farvel og tak til FCK for nu, men åbner døren for, at han og klubbens veje måske kan krydse hinanden igen i fremtiden.

– Vi har haft en masser gode oplevelser sammen, og derfor er det ekstra hårdt at forlade klubben, men jeg er sikker på, at vore veje nok skal krydses igen på et tidspunkt, og at vi ses igen. Jeg håber, jeg kan komme og sige farvel i den nærmeste fremtid, men indtil da ønsker jeg mine holdkammerater og alle både i og omkring klubben det bedste, og så ses vi igen på et tidspunkt. Det var det. Forza FC!, afrunder Wind.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Tilfredshed i FCK: Så mange våben som muligt

Den 22-årige angriber nåede at tørne ud for FCK’s førstehold 113 gange, hvor han har bidraget med 46 scoringer og 25 oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P