3F Superligaen

Tilfredshed i FCK: Så mange våben som muligt

F.C. København i forårssæsonen på jagt efter det første mesterskab siden 18/19-sæsonen, og til den jagt skal de bruge en masse forskellige våben. Det har de fået i januars transfervindue.

Peter PC Christiansen FCK Superliga transfervindue transfer
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der er krig på kniven mellem F.C. København og FC MIdtjylland både i tabellen og i kampen om at være den største magtfaktor i dansk fodbold.

Natten mellem mandag og tirsdag lukkede vinterens transfervindue, og det blev et vindue, som sportsdirektøren i F.C. København, Peter Chritsiansen, kom tilfreds ud af.

– Opgaven er at sørge for, at vi har så mange våben i truppen som muligt, at Jess [Thorup] og resten af trænerstaben kan have så mange konstellationer og muligheder, at vi til enhver tid er konkurrencedygtige og kan spille i forskellige formationer og stile. Der har vi bragt nogle spillere ind, som hver især har nogle våben, som vi godt kunne have brug for, lyder det fra Peter Christiansen.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

Akinkunmi Amoo, Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko, Nicolai Jørgensen, Khouma Babacar og Denis Vavro er de spillere, der er kommet ind i vinterens transfervindue, hvor man samtidig har sagt farvel til Jonas Wind, Rasmus Højlund, Kamil Wilczek og Pierre Bengtsson.

Af de seks nytilkomne spillere er Denis Vavro den eneste, der ikke er tiltænkt en plads i offensiven, mens Karamoko, Jørgensen og Babacar alle er angribere, og Amoo og Mukairo gør sig fortrinsvis på henholdsvis højre og venstre kant.

– Vi har bragt nogle anderledes typer ind; hurtige spillere, driblestærke spillere, spillere med x-factor som også er blevet efterspurgt. Så har vi lavet en blanding med tre-fire spillere fra U21-U23-segment og så erfarne spillere ved siden af i det mix, vi gerne vil have, forklarer Peter Christiansen, som ikke er bange for at godkende vinduet.

– Det er jo kulminationen på flere måneders arbejde. Scoutingafdelingen har lavet et stort forarbejde, og når det så bliver givet frit, skal vi gøre tingene færdig efter en plan, og det er lykkes ret godt, synes jeg faktisk, lyder det fra Peter Christiansen.

Du kan se hele interviewet med F.C. Københavns sportsdirektør i videoen herover.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P