Dansk Fodbold

HB Køge ophæver med Eddi Gomes

HB Køge vil ikke stå i vejen for Eddi Gomes' ønske om at prøve sig af i udlandet endnu en gang, og derfor er de to parter blevet enige om at ophæve hans kontrakt.

Eddi Gomes HB Køge ophæver
Foto: HB Køge

Efter fem år i kinesisk fodbold med en enkelt afstikker til islandsk fodbold, vendte Eddi Gomes i maj 2020 tilbage til dansk fodbold og HB Køge.

Nu er midterforsvareren på vej videre igen.

Den 196 centimeter høje landsholdsspiller fra Guinea-Bissau spillede i 2016 fire landskampe ved OL i Brasilien for det danske OL-hold, og han har ikke planer om at stoppe karrieren lige foreløbigt.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

– Jeg har været rigtig glad for min tid i HB Køge, og klubben betyder rigtig meget for mig. Jeg kommer til at savne hverdagen i HB Køge og alle omkring klubben. Jeg planlægger ikke at stoppe karrieren, men håber at kunne fortsætte min karriere et andet sted, siger Eddi Gomes.

Eddi Gomes står noteret for 13 kampe i denne sæsons 1. Division, hvor han i otte af kampene har været anfører for Daniel Aggers tropper.

– Eddi har haft et ønske om at undersøge mulighederne for et eventuelt udlandsophold i karrierens sidste år, og der står han bedre, hvis vi ophæver samarbejdet. Det ønske har vi ikke villet stå i vejen for. Vi er derfor blevet enige om at vi stopper samarbejdet før tid, siger sportsdirektør Per Rud.

Eddi Gomes sidste kamp for HB Køge blev 3-3-kampen mod Lyngby i efterårssæsonens sidste kamp. I den kamp både assisterede og scorede Eddi Gomes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P