3F Superligaen

Brøndby-darling river kontrakten over i svensk klub

Den tidligere Brøndby-back Frederik Holst har i enighed med IF Elfsborg ophævet kontrakten med den svenske klub og er nu fri til at forhandle med en ny klub.

Frederik Holst Elfsborg
Foto: Elfsborg IF

Frederik Holst er fri på markedet.

Den tidligere Brøndby-back, der i Sverige er blevet omskolet til central midtbanespiller, er blevet enig med sin svenske klub, IF Elfsborg, om at ophæve den kontrakt, der ellers løb i yderligere to år.

Dermed er den tidligere danske U21-landsholdspiller fri til at forhandle til anden side.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

Dermed kan der også vente en retur til Superligaen, og det behøver ikke ske mandag, da kontraktfri spillere ikke er afhængige af transfervinduets åbnings- og lukketider.

-For det første vil jeg gerne takke for fire gode år. Det har været en rutsjebane fra starten, hvor de to seneste år har været helt fantastiske både personligt og som hold, lyder det fra Frederik Holst.

-Det føles hårdt, og det er ikke sjovt, men det er sådan, det er. Det er ikke nemt at træffe denne beslutning overhovedet, men det er baseret på private årsager, og jeg er taknemmelig for, at klubben forstår min situation, lyder det videre fra Holst uden yderligere forklaring.

Endnu meldes der intet om, hvor Frederik Holst er på vej hen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P