1 min læsningMedier: Andreas Skov Olsen til lægetjek – Bologna hæver prisen

Rygterne om den danske landsholdspillers fremtid sender Andreas Skov Olsen til lægetjek og Belgien, mens Bologna angiveligt nu hæver prisen.

1 min læsning
Andreas Skov Olsen er tæt på at skifte fra Serie A til Club Brugge i Belgien.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Danske Andreas Skov Olsen har gennem længere tid været rygtet væk fra Bologna, og vi er nået til at punkt, hvor der nærmest blot er tale om en såkaldt offentlig hemmelighed.

Den danske landsholdsspiller er senest blevet sat i forbindelse med Club Brugge, der efterhånden mere og mere ligner den klub, der løber med Skov Olsens underskrift.

NordicBet erfarer, at Andreas Skov Olsen torsdag er rejst til Belgien for at gennemgå sit lægetjek og skrive unde med Club Brugge.

Skiftet er dog måske ikke så nært forestående, som man ellers skulle tro. I hvert fald skriver Ekstra Bladet nu, at den danske landsholdsspiller nuværende klub, Bologna, har valgt at hæve prisen på Skov Olsen.

Prisen skulle være steget fra 45 millioner kroner, som de to klubber angiveligt var nået til enighed om, til 60 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Journalist: Nu sker det – Wass skal til lægetjek i dag

Bolognas direktør, Claudio Fenucci, sagde onsdag, at det er en kompliceret situation, fordi Skov Olsen er én af de mest talentfulde spillere i klubben.

Om skiftet ender med at gå igennem, og hvornår det i så fald sker, må tiden vise.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer