1 min læsningMedie: Her er den bedste defensive midtbane i Premier League

Ifølge statistikkerne er det Manchester Citys Rodri, der er den bedste defensive midtbanespiller i Premier League.

1 min læsning
Rodri fra Manchester City er den bedste defensive midtbanespiller i Premier League ifølge statistikkerne.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kan være svært at være objektiv, når man skal vurdere og sammenligne fodboldspillere med hinanden.

Det nærmeste, man kommer en objektiv vurdering, er vel nok at tage et kig på statistikkerne – dermed ikke sagt, at det er en objektiv vurdering, da spillerne kan have forskellige roller i de forskellige klubber, samt et hold, der tager de tre point i alle sine kampe og sidder på spillet – eller det modsatte.

Mediet onefootball.com har dog, gennem statistik, forsøgt at udpege den bedste defensive midtbanespiller i Premier League.

Her stod valget mellem Rodri fra Manchester City, Fabinho fra Liverpool, N’Golo Kante fra Chelsea og Declan Rice fra West Ham. Mediet nævner selv tre spillere yderligere, heriblandt danske Pierre-Emile Højbjerg, som var tæt på også at komme i betragtning blandt de fire bedste.

Efterfølgende har man sammenlignet de fire spillere på kryds og tværs af 35 forskellige statistikker fra Premier League – heriblandt mål, bolderobringer, antal succesfulde afleveringer, boldtab, vundne luftdueller og 30 andre statistikker. Mediet har desuden taget højde for, at spillerne ikke har haft lige mange minutter på banen, og har derfor regnet tallene ud som “per 90 minutter spillet”.

Den bedste defensive midtbanespiller i Premier League

  • Rodri, 12.5 (Manchester City)
  • N’Golo Kante, 10.5 (Chelsea)
  • Declan Rice, 6.5 (West Ham)
  • Fabinho, 5.5 (Liverpool)

Titlen som Premier Leagues bedste spiller på den defensive midtbane ifølge statistikkerne, eller måske i virkeligheden bare den mest komplette, tilfalder Rodri fra Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer