Dansk Fodbold

Medie: Endnu en dansker på vej til USA

Den amerikanske fodboldscene er efterhånden ved at være stor, og nu lader det til, at endnu en dansker er på vej 'over there'.

Daniel A Pedersen Brann Orange County
Foto: SK Brann
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis man tæller både professionelle og semi-professionelle fodboldspillere, så er USA det land, der har flest danske fodboldspillere ud over Danmark.

Faktisk er der ifølge Transfermarkt hele 54 danskere, der til dagligt gør det på de amerikanske ‘soccerfields’, og selvom det voldsomme tal altovervejende skyldes spillere på College-niveau, så er der også et fuldtidsprofessionelle spillere, og en ny lader til at være på vej.

Læs også: Medie: AGF på rov hos Ajax

Ifølge norsk TV2 er den tidligere Silkeborg- og AGF-spiller Daniel A. Pedersen nemlig på vej til californiske Orange County Soccer Club, der så sent som i slutningen af november sagde farvel til Thomas Enevoldsen.

Daniel A. Pedersen har senest været anfører hos norske Brann fra Bergen, men selvom han har et år tilbage af sin kontrakt med det norske mandskab, så følger han dem ikke ned i den næstbedste norske række.

Den 29-årige danske midtbanespiller nåede i alt 36 kampe for den norske klub, som han kom til fra Lilleström i januar 2020.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P