3F Superligaen

Agent bekræfter: Tidligere profil har kurs mod Superligaretur

Den tdiligere Hobro IK-profil Edgar Babayan nærmer sig ifølge Tipsbladet en retur til den danske Superliga.

Edgar Babayan SuperligaVejle Boldklub Hobro IK Pafos FC
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Efter et lille år væk fra Danmark, går turen tilbage Superligaen for Edgard Babayan.

I hvert fald bekræfter hans agent, Caglar Koycu, overfor Tipsbladet, at en retur til den bedste danske række er under opsejling for den 26-årige dansk-armener.

Læs også: OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

Mens hans agent ikke kommer nærmere ind på, hvilken klub det drejer sig om, mener bold.dk at vide, at det er hos Vejle Boldklub, at offensivspillerens umiddelbare fremtid ligger.

Hos Vejle er det cheftræner Peter Sørensen, der står i spidsen for det nedrykningstruede mandskab, og det er næppe tilfældigt, at det netop er hos Peter Sørensen, at Babayan kan gøre comeback i dansk fodbold.

Peter Sørensen er nemlig den træner, som Babayan har spillet flest kampe under i sin tid i dansk fodbold. Hele 54 kampe har Babayan spillet under Peter Sørensen, og i de kampe er det blevet til i alt 14 mål og 16 assist.

Edgar Babayan er født i Berlin af armenske forældre, men allerede som lille kom han til Danmark, hvor han har boet det meste af sit liv. Babayan spillede ungdomsfodbold i Randers FC, hvor han også nåede at få 26 kampe på førsteholdet, inden han i 2017 skiftede til Hobro IK.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I februar 2021 gik turen fra Hobro til lettiske Riga FC. Allerede et halvt år senere gik turen videre til cypriotiske Pafos FC. Edgar Babayan har desuden spillet 13 kampe for det armenske A-landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P