1 min læsningOfficielt: Premier League-manager fyret efter 14 kampe

Claudio Ranieri er blevet fyret som Watford-træner efter blot 14 kampe i spidsen for klubben.

1 min læsning
Claudio Ranieri Watford Premier League Fyret
Ranieris fyring kommer efter et choknederlag lørdag eftermiddag. Foto: Watford FC

Watford har fyret Claudio Ranieri efter en række dårlige resultater, der har sendt klubben under nedrykningsstregen. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Lørdag tabte Ranieris mandskab 3-0 til nedrykningstruede Norwich, og det har fået bægeret til at flyde over for ledelsen, som nu skal i gang med jagten på næste manager.

Klubben skriver følgende på sin hjemmeside i forbindelse med Ranieris fyring.

– Watfords bestyrelse anerkender Claudio som en mand af stor integritet og ære, som altid vil være respekteret her på Vicarage Road for hans bestræbelser på at lede holdet med værdighed, skriver klubben på sin hjemmeside, forklarer klubben, der jagter overlevelse i Premier League.

– Ikke desto mindre føler bestyrelsen, at den med næsten halvdelen af Premier League-sæsonen tilbage vil give en ny cheftræner tilstrækkelig tid til at arbejde med en talentfuld trup og opnå det øjeblikkelig mål om at beholde status som Premier League-hold, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Den næste manager hos Watford kommer til at sidde i et trænersæde, der har brændt utrolig varmt under de forhenværende managers. Den nyudnævnte manager bliver den sjette i trænersædet for Watford siden juli 2020.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer