Bayern München sejrede sikkert i Berlin

Bayern München var søndag aften på besøg hos Hertha Berlin, og det blev aldrig rigtigt spændende i den tyske hovedstad.

Bayern München Hertha Berlin Bundesliga

Dortmund lagde med lørdagens 2-3-sejr over Hoffenheim en smule pres på Bayern München i toppen af Bundesligaen.

Førerholdet skulle derfor genoprettet forspringet på seks point ned til rivalerne, og det skulle gå ud over Hertha Berlin, der aldrig for alvor var tæt på at udfordre de forsvarende mestre. Bayern vandt kampen med 1-4.

Sydtyskerne kom foran efter 25 minutter, da Corentin Tolisso headede bolden ind bag Alexander Schwolow, der fortsat holder Oliver Christensen på bænken.

0-1 blev til 0-2 kort før pausen, da altid Thomas Müller fordoblede. I anden halvleg slap Bayern München foden fra gaspedalen, men alligevel blev det efter 75 og 79 minutter til 0-3 og 0-4 på mål af henholdsvis Leroy Sané og Serge Gnabry.

Hertha Berlin fik to minutter senere reduceret til 1-4, men det var kun pynt, for sejren var for længst gledet dem af hænde.

Bayern München kunne efter et annulleret Sané-mål sidst i kampen tage fra hovedstaden med en 1-4-sejr og tre stensikre point, og dermed har de igen seks point ned til Dortmund på Bundesligaens andenplads.