LaLiga

Barca vil have argentiner – Ajax siger nej

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf er FC Barcelona meget interesserede i at hente en af Ajax’ forsvarsprofiler, men spanierne ønsker i første omgang kun at leje ham, og det vil Ajax ikke være med til.

Nicolas Tagliafico Ajax FV Barcelona
Foto: Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix

Det er ikke ofte, man som 29-årige venstreback får muligheden for at komme til FC Barcelona.

Det er imidlertid tilfældet for argentinske Nicolas Tagliafico, hvis man skal tro den hollandske avis De Telegraaf, men skiftet fra Ajax til de spanske giganter er ikke helt så ligetil.

– Vi ønsker ikke at lade ham gå. Jeg vil helt klart kæmpe for at holde på ham. Med ham har vi syv fuldgode forsvarsspillere. I det øjeblik han smutter, bliver vi pludselig meget tyndtbesatte, siger Ajax-træner Erik ten Hag ifølge De Telegraaf.

– Jeg er bestemt klar over, at det også er vigtigt for ham, at han kommer til at spille, men nogle gange ender man i en situation på grund af visse omstændigheder, og så skal man også udvise en vis professionalisme, lyder det videre fra ten Hag.

Læs også: Spansk kilde: Bayern er smaskforelsket i Barcelonas 8’er

Ifølge De Telegraaf skulle Tagliafico i sommer være blevet lovet, at Ajax ville slipper ham, hvis der kom et seriøst bud på ham, og derfor er Tagliafico sur over, at hollænderne ikke vil slippe ham.

Fra Ajax’ synspunkt er buddet dog lige netop ikke seriøst nok. FC Barcelona ønsker nemlig kun at leje argentineren, og det er Ajax under ingen omstændigheder interesseret i. Ajax ønsker ifølge avisen udelukkende at sælge venstrebacken, så de kan bruge transfersummer til at købe en direkte erstatning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P