1 min læsningXavi: Vi arbejder på at hente nye spillere

FC Barcelonas cheftræner Xavi fastslår, at klubben arbejder på at hente flere spille til klubben, inden transfervinduet smækker i når januar bliver til februar.

1 min læsning
Xavi er ikke færdig med at hente spillere til FC Barcelona.
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix

Barcelona er tilsyneladende langt fra færdige med at handle i dette transfervindue.

Klubbens cheftræner, Xavi, fortalte på et pressemøde lørdag, at der bliver gjort en stor indsats for at hente nye spillere til klubben.

– Vi arbejder på at hente nye spillere til nogle forskellige positioner på banen. Jeg har lige fra begyndelsen været meget tydelig omkring, hvad jeg mener, vi har brug for, og hele ledelsen arbejder hårdt på at realisere det, sagde Xavi.

Læs også: Barcelona tæt på forlængelse med talentfuld spanier

Cheftræneren hentydede dog også til, at FC Barcelona ikke længere er der, hvor man kan vælge frit blandt de bedste spillere i verden.

– Men der er også lidt forskel på, hvad vi gerne vil have, og hvad vi kan få. Vi må se, hvad der sker. Der er stadig lidt tid tilbage, og vi må forsøger at hente nye spillere, der kan registreres indenfor lønbudgettet, sagde han.

Læs også: Barca ramt af uheld igen – spiller har brækket foden

Barcelona har indtil videre hentet Ferran Torres og Dani Alves dette transfervindue, mens Philippe Coutinho er blevet udlejet til Aston Villa.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer