Premier League

Hadefuldt opgør på Goodison endte med sejr til Villa

Der var massere af historier på Goodison Park lørdag eftermiddag, hvor blandt andet et flaskekast fra hjemmeholdets fans stjal billedet.

Aston Villa Everton flaskekast Premier League
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Steven Gerrard har aldrig været nogen populær mand på Goodison Park.

Franske Lucas Digne er det heller ikke, efter han for ni dage siden skiftede Everton ud med Aston Villa, og også den nye Aston Villa-reservemålmand Robin Olsen har en fortid hos de blå fra Liverpool.

Det var dog de tre upopulære skikkelser på Goodison, der efter kampen mellem Everton og Aston Villa kunne række hænderne i vejret i jubel.

Læs også: Officielt: Aston Villa forlænger med stor profil

Det blev nemlig Aston Villa, der kunne tage hjem til Birmingham med en 0-1-sejr og dermed også de tre point, og dermed var ‘The Villans’ med til at forværre den krise, som Everton i øjeblikket befinder sig i.

Kampens enlige mål kom i første halvlegs tillægstid, hvor Emiliano Buendia steg til vejrs på et hjørnespark og med hovedet dirigerede bolden mod det fjerneste hjørne.

Her stod Andros Townsend klar til at afvise afslutningen, men kommunikationen mellem Townsend og målmand Jordan Pickford var ikke tydelig nok, og så kom den engelske landsholdsmålmand til at vippe bolden over hovedet på sin landsmand.

Scoringen og måske i særdeleshed fejringen heraf var mere, end en tåbelig Everton-fan kunne kapere, for fra tribunen blev en flaske kastet på mod de fejrende Aston Villa-spillere. Flasken ramte Lucas Digne og Matty Cash, og begge spillere gik til jorden.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De to var dog ikke kommet mere til skade, end at de var klar fra anden halvlegs start. Her forsøgte og lykkedes Everton i et vist omfang med at lægge pres på gæsterne, men det udlignende mål udeblev, og dermed har Everton ikke vundet i sine sidste fem ligakampe, hvorfor de med hastige skridt nærmer sig Premier Leagues bundstrid.

Læs også: Officielt: Rafael Benitez fyret

Everton fyrede i søndags Rafael Benitez, men det blev altså ikke nogen drømmestart for Duncan Ferguson, der ligesom det var tilfældet i fire kampe i slutningen af 2019 fungerer som midlertidig manager.

Sejren var tilsvarende vigtig for Steven Gerrard og Aston Villa, der rykker væk fra 13. pladsen og helt op på 10. pladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P