1 min læsningPep Guardiola om Sir Alex Ferguson-rekord: Den får han lov til at beholde

Pep Guardiola gik fra at være kæphøj til at give op med det samme, da han hørte den legendariske Sir Alex Fergusons rekord.

1 min læsning
Det er kun Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson, der er blevet kåret til månedens manager i Premier League flere gange end Pep Guardiola.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Pep Guardiola er blevet kåret til månedens manager i Premier League 11 gange, siden han tog over som manager i Manchester City tilbage i 2016.

På et pressemøde blev Pep Guardiola gjort opmærksom på, at det kun er Arsene Wenger og Sir Alex Ferguson, der er blevet kåret til månedens manager i Premier League flere gange end den spanske City-manager.

Det fik Pep Guardiola til at udtale følgende:

– Pas på, Sir Alex og Arsene. Jeg kommer efter jer!

Der gik dog ikke længe, inden Pep Guardiola fik tørret smilet af sig. Han fik nemlig kort tid efter oplyst, hvor mange gange den legendariske Manchester United-manager er blevet kåret til månedens manager – 27 gange.

Læs også: Medie: Manchester City vil hente Real Madrid-stjerne

Det fik Pep Guardiola til at ændre både grimasse og attitude, og den spanske manager blev i stedet anderledes tilbageholdende i sine kommentarer.

– Hvor mange siger I? Okay, Sir Alex kan bare beholde titlen som den manager, der er blevet kåret til månedens manager i Premier League flest gange. Jeg kommer ikke til at jagte ham, det er helt sikkert.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Selvom Pep Guardiola ikke selv mener, at han kommer til at gå efter at blive kåret til månedens manager i Premier League flere gange end Sir Alex Ferguson er blevet det, ville det dog langt fra være umuligt for Citys styrmand.

Sir Alex Ferguson brugte nemlig 21 sæsoner på at vinde titlen 27 gange, mens Pep Guardiola har vundet sine 11 titler siden 2016.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P