Kæmpe overraskelse: Dortmund slået ud af den tyske pokalturnering

Dortmund tabte tirsdag aften 1-2 ude mod St. Pauli i ottendedelsfinalen af den tyske DFB Pokal.

Dortmund tabte til St. Pauli i den tyske pokalturnering.

Tirsdag aften drog Dortmund til Hamborg, hvor de skulle forsøge at spille sig videre i den tyske pokalturnering.

Her var modstanderen 2. Bundesligaens tophold St. Pauli, og kultklubben var mere end klar til at tage kampen op mod de forsvarende pokalmestre fra Dortmund.

Noget overraskende stod der 2-0 til hjemmeholdet ved pausen, og til trods for, at Dortmund stillede med et stærkt hold og pressede på for at få udlignet i 2. halvleg, endte resultatet med at blive 2-1 til undertippede St. Pauli.

Dortmunds enlige mål faldt på en scoring fra Erling Haaland, der sparkede bolden ind på et straffespark.

Danske Simon Makienok kom på banen for hjemmeholdet, hvor han kunne fejre den flotte sejr sammen med resten af holdet ved dommerens slutfløjt.