2 min læsningGodt nyt fra Rangnick: Pogba snart kampklar

Pogba er vendt tilbage til træningen i Manchester United, og ifølge United-manager Ralf Rangnick kan franskmanden allerede være klar til at spille om et par uger.

2 min læsning
Paul Pogba er ifølge Ralf Rangnick snart klar for Manchester United igen.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Paul Pogba har misset de seneste 13 kampe for Manchester United.

Den franske midtbanestjernes seneste kamp for den engelske traditionsklub fandt sted den 2. november, da Manchester United spillede 2-2 mod Atalanta i Champions League.

I den efterfølgende landsholdspause pådrog Pogba sig en lårskade under en træning med det franske landshold. Og det er den skade, der har holdt ham ude siden da.

Nu tyder det dog på, at Pogba snart er klar til at trække i den røde United-trøje igen. Ifølge United-manager Ralf Rangnick viste Pogba lovende takter ved gårsdagens træning – det var Pogbas første træning med resten af truppen siden han blev skadet.

Læs også: Medie: United vil hente Aston Villa-profil

Ralf Rangnick udtalte tidligere i januar, at Pogba stadig skulle bruge en måned, før han kunne komme tilbage i fuld træning. Det viste sig imidlertid ikke at være korrekt, og Pogba er angiveligt kommet så langt i sit skadesforløb, at han snart kan komme i kamp igen.

– Paul Pogba havde sin første træning med hele gruppen i går (mandag, red.), og her beviste han, hvilken ekstraordinær spiller han kan være, sagde Ralf Rangnick på et pressemøde inden han fortsatte:

– Han kommer ikke til at være klar til de to kommende kampe i denne uge, men når vi har Cup-kampen mod Middlesbrough og udekampen mod Burnley, kunne han godt være godt være en mulighed.

Ralf Rangnick fortæller videre, at Paul Pogba under gårsdagens træning så ud til at være i god form både fysisk og mentalt.

Manchester United spiller næste kamp onsdag klokken 21.00 ude mod Brentford i Premier League. FA Cup-kampen mod Middlesbrough, hvor Rangnick regner med, at Pogba kan komme i spil, bliver spillet den 4. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer