1 min læsningMedie: Uhre er eftertragtet – Tysk og franske klubber vil have ham

Brøndbys topscorer er en ombejlet spiller i fodboldeuropa, hvor en tysk klub og flere franske klubber skulle være meget interesserede.

1 min læsning
Mikael Uhre bliver rygtet væk fra Superligaen og Brøndby, hvor især klubber fra Bundesligaen og Ligue 1 skulle være interesserede.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mikael Uhre har det seneste halvandet år for alvor slået sit navn fast i dansk fodbold og Superligaen.

Her spillede han en væsentlig rolle i Brøndbys mesterskabstriumf i sommer, hvor han samtidig blev topscorer i Superligaen. Den tendens har han taget med sig videre ind i den nuværende sæson, og det er ikke gået ubemærket hen i udlandet.

Det kom tidligere mandag frem, at Mikael Uhre skulle have afvist lukrative tilbud fra Mellemøsten og Kina. En af årsagerne var, at Mikael Uhre har større sportslige ambitioner, som han ønsker at indfri andetsteds.

Spørgsmålet er nu, om han bliver ved med at afvise interesseren fra udlandet, når adresserne ligger i Tyskland og Frankrig.

I hvert fald skriver det italienske medie Tuttomercatoweb, at Mainz 05 fra den tyske Bundesliga og de franske Ligue 1-klubber Saint-Etienne og Troyes er på jagt efter Mikael Uhres underskrift.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Mikael Uhre har kontraktudløb i Brøndby ved udgangen af 2022, og Brøndby kan derfor lige nu tillade sig at kræve en fornuftig transferpris for sin topscorer.

Det betyder dog også, at Brøndby til sommer, hvor de har sidste chance for at tjene penge på Mikael Uhre, vil være i en betydeligt dårligere forhandlingsposition overfor interesserede klubber i forhold til beløbet. Det rejser derfor spørgsmålet om, hvorvidt Brøndby kommer til at takke ja til et af tilbuddene i dette transfervindue.

Mikael Uhre har scoret 11 mål i Superligaen denne sæson, hvor han lige nu indtager titlen som topscorer.

Timeline

Notifications

Notifikationer