Kontroversiel sejr: Betis slår Sevilla i genoptaget skandalekamp

Det var bestemt ikke Sevillas ønske at spille skandalekampen mod Betis færdig allerede søndag, men det skulle de, og så sendte Betis Sevilla ud af Copa del Rey.

Real Betis Sevilla FC Copa del rey genoptaget kamp jernrør

Der er næppe sagt det sidste ord i det skandaleombruste Gran Derbi i Sevilla.

Kampen der i forvejen er kendt som det mest ondskabsfulde derby i Spanien blev lørdag afbrudt, da Sevilla-spillere Joan Jordan blev ramt i hovedet af et metalrør kastet af Betis-fansene.

Sevilla fik besked på, at 1-1-kampen skulle spilles færdig søndag, og det blev den.

Begge hold foretog forud for genoptagelsen udskiftninger på holdet. Hos Betis blev Hector Bellerin skiftet ud til fordel for Youssouf Sabaly, mens udeholdet ikke havde mulighed for at bruge Joan Jordan, der ikke var blevet clearet til kampen af det medicinske personale. Også Nemanja Gudelj blev skiftet ud, og ind kom i stedet Marcos Acuna og Jules Kounde.

Søndag klokken 16 blev kampen genoptaget i det 39. minut, og efter 73 minutters spil bragte Betis-anfører Sergio Canales hjemmeholdet foran 2-1.

Den føring formåede Delaney-løse Sevilla ikke at svare igen på, og dermed bliver det Betis, der kommer til at repræsentere byen Sevilla i Copa del Reys kvartfinale.