3F Superligaen

Junior Brumado: Jeg er på mit højeste niveau nogensinde

FC Midtjyllands store brasilianer i front, Junior Brumado, mener, at han er på sit højeste niveau som spiller.

Junior Brumado har fået selvtillid under Bo Henriksen i FC Midtjylland.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Junior Brumado vendte i 2020 tilbage til FC Midtjylland, efter at have været udlejet til Silkeborg IF.

Her blev han matchvinder i sæsonens første kamp, da FCM spillede sig videre i Champions League med en 1-0-sejr over Ludogorets.

Efterfølgende blev den lovende sæsonstart sat i bero, da den store brasilianer i front pådrog sig en rygskade. Skaden endte med at sende Brumado på sidelinjen i seks måneder.

Siden sit comeback har den 22-årige angriber ikke set sig tilbage.

– Efter min rygskade i sidste sæson har jeg været på mit højeste niveau som spiller, og det er en god følelse. Jeg er blevet bedre hvert år, og jeg har lært meget af både Brian og Bo (Brian Priske og Bo Henriksen, red.), men specielt 2021 har været godt for mig, fordi jeg har spillet meget. Det giver selvtillid, siger Junior Brumado i et interview på FC Midtjyllands egen hjemmeside.

Artiklen fortsætter under reklamen

Junior Brumado fortæller videre, at målet for 2022 er at vinde Superligaen og Pokalturnering, samtidig med at han gerne vil tage titlen som topscorer. På længere sigt vil han gerne til en af de største ligaer i udlandet.

– Selvfølgelig er det min drøm at komme til en af de største ligaer i verden en dag. Jeg siger ikke, at jeg er klar til det nu, men hver eneste dag arbejder jeg hårdt for at komme op på et højere niveau, fortæller Brumado.

Junior Brumado står noteret for 11 scoringer i sine 61 kampe for FC Midtjylland.

Det kom tidligere søndag frem, at FC Midtjylland er tæt på at hente endnu en brasilianer til angrebet. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P