LaLiga

Barca stiller Dembélé ultimatum

FC Barcelonas franske offensiv spiller, Ousmane Dembélé, skulle angiveligt have fået et ultimatum af klubben efter længere tids kontraktforhandlinger.

FC Barcelona skulle angiveligt have stillet franske Ousmane Dembélé et ultimatum i forbindelse med den lange kontraktforhandling.
Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix.

Ousmane Dembélé har længe været i forhandlinger med FC Barcelona om en ny kontrakt, da franskmandens nuværende kontrakt med den catalanske klub udløber til sommer. De seneste meldinger har dog gået på, at parterne har haft mere end svært ved at nå til enighed, og kontraktforhandlingerne skulle derfor være sat på pause.

Læs også: Dembélé smider bombe i Barca: Vil ikke forlænge

Nu er der så kommet nyt i den efterhånden lange forhandlingshistorie, da mediet Foot Mercato melder, at Barca skulle have givet Dembélé et ultimatum.

Ifølge mediet så har den 24-årige franskmand fået at vide af Barcelona, at han har valget mellem at underskrive en ny kontrakt med klubben eller tilbringe resten af sæsonen på bænken.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den sidste mulighed ville dog langtfra hjælpe Barcas cheftræner, Xavi Hernández, der i forvejen har begrænset med muligheder på de offensive pladser. Barca-legenden skulle derfor ifølge Foot Mercato have taget en alvorssnak med Dembélé i forbindelse med klubbens ultimatum.

Læs også: Medie: Barca overvejer at sælge stjerne til City

Derudover forlyder det, at catalanerne skulle have tilbudt Dembélé en løn på mellem 20-25 millioner euro om året, hvilket Barca ikke skulle have i sinde at ville forbedre.

Ousmane Dembélé har spillet i FC Barcelona siden 2017, hvor han skiftede fra Borussia Dortmund for svimlende 140 millioner euro. Det er dog kun blevet til 129 kampe i den periode for franskmanden i den catalanske klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P