Premier League

Sen scoring holder Newcastle under nedrykningsstreg

Newcastle United så længe ud til endeligt at skulle rykke over nedrykningsstregen, men på en sen scoring sørgede Watford for, at det fortsat er dem, der indtager den vigtige 17. plads.

Newcastle United Watford Premier League nedrykning
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

Newcastle så i lørdagens kamp mod de direkte konkurrenter fra Watford længe ud til at skulle tage sæsonens blot anden sejr i Premier League.

De tre point var særdeles vigtige, for de to hold var nemlig at finde på hver sin side af Premier Leagues nedrykningsstreg, og det så længe ud til, at Newcastle skulle snuppe pladsen over stregen fra gæsterne.

Læs også: Manchester City fortsætter imponerende stime i topopgør

Kort efter pausen var det nemlig den altid farlige Allan Saint-Maximin, der drev gæk med udeholdets forsvar og slutteligt kunne sende bolden i nettet til en 1-0-føring.

Den føring holdt helt indtil det 88. minut, men et stadigt stigende pres bar frugt for Watford, da Joao Pedro dukkede op på et indlæg og stangede udligningen ind.

Watford var i kampens døende minutter tættest på de tre point, men de omstændighederne taget i betragtning være tilfredse med at holde ‘verdens rigeste fodboldklub’ under sig i tabellen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P