1 min læsningFCK-legende lander cheftrænerjob

Todi Jónsson har landet et cheftrænerjob på Færøerne, hvor han fremover skal stå i spidsen for NSÍ Runavík.

1 min læsning
Todi Jónsson er ny cheftræner for NSÍ Runavík
Todi Jónsson er ny cheftræner for NSÍ Runavík. Foto: fck.dk

Den tidligere F.C. København-angriber Todi Jónsson er ny cheftræner i NSÍ Runavík. Det bekræfter både klub og ny cheftræner selv.

På sin Facebook-profil erklærer Jónsson sig glad for muligheden, hvor han blandt andet skriver:

– Dette er et nyt kapitel i mit liv, selvom jeg føler mig på hjemmebane er jeg også meget spændt på fremtiden. Der har tidligere været andre muligheder for at blive cheftræner. Disse tilbud har jeg været glad for at modtage, men venligt afvist, da jeg ikke kunne forene den travle trænergerning med pasning af småbørn i familien, skriver Todi Jónsson blandt andet.

Læs også:
Journalist: Tidligere FCK-stjerne tæt på Premier League-skifte

Todi Jónsson nåede i F.C. København at spille mere end 200 kampe, hvor det også blev til 68 mål. Her vandt han desuden tre danske mesterskaber, ligesom det også blev til en enkel pokaltriumf.

Timeline

Notifications

Notifikationer