3F Superligaen

FCK-profil om forårssæson: Det kan kun blive bedre

FCK-profilen Nicolai Boilesen er fortrøstningsfuld forud for forårssæsonen, som han mener kun kan blive bedre end efteråret.

FCK's Nicolai Boilesen er optimistisk forud for foråret i Superligaen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FCK var i lang tid ved at falde så langt bagud i Superligaen, at FC Midtjylland lignede mestre allerede inden efterårssæsonen var ovre.

Men som bekendt kan tingene gå hurtigt i fodbold, og da FC Midtjylland begyndte at tabe point, fik FCK indhentet så meget af det tabte, at de overvintrer blot to point efter førstepladsen.

I et interview på FCK’s hjemmeside sætter Nicolai Boilesen ord på sine forventninger for F.C. København forud for den kommende forårssæson.

– Det kan kun blive bedre. Vi får spillere tilbage fra skader, og vi får en måneds tid, hvis ikke mere, til at få øvet en masse ting på træningsbanen og spille holdet endnu mere sammen, siger han.

Nicolai Boilesen mener, at de mange spillere, der pludseligt blev en fast del af FCK’s trup i forårssæsonen, fik en masse værdifuld erfaring, som de er blevet bedre af og kan tage med sig ind i foråret.

– Derfor får vi en bred og stærk trup, der kæmper om pladserne, og det gør kun alle skarpere og bedre.

FCK-profilen fortæller videre, at han er spændt og tror på, at det kan gå hen og blive rigtig godt i foråret. Han mener dog også, at tiden op til sæsonen skal bruges fornuftigt og på at udbedre nogle af de problemer, der har været i efteråret for FCK.

– Vi har lukket for mange mål ind på dødbolde, og vi har mistet for mange point i sidste sekund af kampene. Det skal vi have lukket af for. Vi skal være endnu bedre til at forsvare med bolden, så vi undgår mål i sidste sekund, siger han.

F.C. København spiller en række træningskampe i løbet af januar, inden den første kamp i Superligaen finder sted den 20. februar hjemme mod OB.

Læs også: Boilesen i kontraktforhandlinger med FCK: Det kan gå hurtigt i fodboldens verden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P