Premier League

United-manager forsvarer formsvage Rashford: Han prøver hårdt

Manchester United slog mandag Aston Villa ud af FA Cuppen, men endnu engang viste Marcus Rashford, at han langt fra tidligere tiders storform. Rashford har ikke scoret siden oktober.

Marcus Rashford Ralf Rangnick Manchester United
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Marcus Rashford har ikke scoret for Manchester United i 11 kampe.

Den statistik er den værste for den stadig unge United-angriber siden sæsonen 2016-17, og Manchester United-manager Ralf Rangnick har da også svært ved at forklare, hvorfor det ikke rigtigt kører for Rashford for tiden.

– Jeg ved det faktisk ikke. Han prøver hårdt. Til træning har han gjort det godt de sidste par dage, og derfor var han helt berettiget i startelleveren. I første halvleg syntes jeg, at vi fandt ham ret ofte, men vi forsøgte også at bringe ham ind i feltet, lød det efter kampen fra Rangnick.

Læs også: Usikre Manchester United sejrede i lige kamp mod Aston Villa

– I anden halvleg skete det ikke så ofte, og det var grunden til, at jeg til sidst i kampen besluttede at foretage to ændringer med Anthony Elanga og Jesse Lingard. Selvfølgelig vil det være godt for eksempelvis Marcus at score, men så længe han forsøger og træner godt, så ser jeg ikke noget stort problem, lyder det videre fra Rangnick.

Marcus Rashford nærmer sig med hastige skridt en milepæl i sin United-karriere. Den 24-årige offensivspiller er nemlig blot 14 kampe fra at runde 300 kampe i den røde Manchester United-trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P