International Fodbold

Bundu, Kamara og Sierra Leone holdt favoritterne fra fadet

Sierra Leone kom særdeles godt fra start i African Nations Cup, da de med to superligaspillere holdt storfavoritterne fra Algeriet til en 0-0.

African Nations Cup Alhaji Kamara Mustapha Bundu Sierra Leone Algeriet
Foto: Thaier Al-Sudani/Reuters/Ritzau Scanpix

Mustapha Bundu og Alhaji Kamara var helt på toppen for Sierra Leone, der tirsdag gjorde comeback ved African Nations Cup.

Nationen har ikke været med i den afrikanske turnering siden 1996, og det var derfor også tydeligt følelsesladet for spillerne at synge nationalmelodi forud for tirsdagens kamp, og det var bestemt ikke nogen nem opgave, AGF- og Randers FC-spillerne startede ud med.

Det var nemlig Manchester City-profilen Riyad Mahrez, Galatasarays Sofiane Feghouli og Lyons Islam Slimani og resten af det algierske landshold, de stod overfor.

Læs også: Rent superliga-angreb møder Mahrez’ Algeriet

Algeriet er sammen med Senegal storfavoritter til at vinde turneringen, men de fik det vanskeligt i kampen mod de fodboldmæssige miniputter fra Sierra Leone, der faktisk var både bedst og farligst i første halvleg.

Her var det tæt på at blive til en decideret superligascoring, da Mustapha Bundu slog et skarpt indlæg til Alhaji Kamara, der dog missede den store mulighed.

Kort efter pausen missede Kamara ikke chancen, men desværre for Randers-angriberen blev hans mål korrekt annulleret for offside – og det endda til trods for, at Kamara allerede havde igangsat en ganske speciel jubelscene. Mål og jubelscene kan ses i videoen over artiklen.

Herefter overtog Algeriet teten i kampen, og blandt andet den indskiftede West Ham-profil Saïd Benrahma burde have bragt det nordafrikanske land foran.

Hverken Benrahma, Mahrez, Feghouli, Slimani eller nogen af de andre algierske profiler formåede dog at finde vej til Sierra Leones målnet, og dermed sluttede kampen, som den var startet, med 0-0.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P