Premier League

Medie: PSG kigger på Mbappé-afløser i Chelsea

Paris Saint-Germain skulle angiveligt have udset sig Chelseas Romelu Lukaku, som afløser for Kylian Mbappé.

Paris Saint-Germain skulle være klar til at hente Romelu Lukaku som erstatning for Kylian Mbappé.
Foto: Jeff Pachoud/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sagaen mellem Kylian Mbappé og Paris Saint-Germain er efterhånden lang, men rygterne tegner mere og mere et billede af, at den franske verdensmester til sommer kan kalde sig for Real Madrid-spiller, når hans kontrakt udløber i den franske hovedstad.

Det skulle være en erkendelse selv PSG er nået frem til, selvom de siden i sommer har forsøgt at få Mbappés underskrift på en kontraktforlængelse i klubben.

Læs også: Medie: Barca og Chelsea holder transfermøde i dag

En afløser til den lynhurtige angriber skulle derfor allerede være på tegnebrættet i den franske storklub, hvor PSG endnu engang leder efter en superstjerne, der kan blive en del af den i forvejen lange liste af angribere, hvor blandt andre Lionel Messi og Neymar Jr. er at finde.

Den udvalgte skulle ifølge det catalanske medie El Nacional være belgiske Romelu Lukaku, der fornyligt har været i unåde med hans nuværende klub, Chelsea.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Problemerne med den store angriber skulle angiveligt være grunden til, at Chelseas ejer, Roman Abramovich, nu overvejer at sælge den spiller, han i sommer gjorde til klubbens dyreste nogensinde med en pris på 97,5 millioner pund.

Læs også: Absurd rygte i Barca: Overvejer at sende nyindkøb tilbage

PSG skulle derfor ifølge El Nacional være klar til at smide 75,5 millioner pund for Lukaku, der skal overtage Kylian Mbappés plads i truppen.

Romelu Lukaku har i sine 20 kampe for Chelsea i denne sæson scoret otte mål og lavet to assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P