Bundesligaen

Haaland snakker spansk og sætter gang i rygterne: Se klippet her

Erling Braat Haaland har været rygtet til Spanien med et muligt klubskifte til enten FC Barcelona eller Real Madrid. Nu sætter nordmanden selv liv i rygterne under en kamp i Bundesligaen.

Erling Braat Haaland har sat gang i transferrygterne efter han i en kamp i Bundesligaen har snakket spansk.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix.

Borussia Dortmunds målfarlige angriber Erling Braat Haaland er et af de mest brandvarme navne, når der snakkes om mulige store transfers til sommer, hvor klubber som Manchester City, Real Madrid og FC Barcelona er blandt mulige nye destinationer.

Læs også: Absurd rygte i Barca: Overvejer at sende nyindkøb tilbage

Under en kamp i Bundesligaen imod Eintracht Frankfurt, har nordmanden nu selv været med til at sætte gang i rygterne, da kameraerne har fanget Haaland snakke spansk til en modspiller.

Der spekuleres derfor i, hvorvidt Dortmund-angriberen har været i gang med spanskkurser, så han vil være endnu bedre forberedt til et muligt skifte til enten FC Barcelona eller Real Madrid.

Læs også: Medie: Barca og Chelsea holder transfermøde i dag

Erling Braat Haaland scorede for en sjælden gangs skyld ikke, da Dortmund mødte Frankfurt. Nordmanden formåede dog stadig at lægge op til et mål. Højdepunkterne fra kampen kan du se øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P