International Fodbold

Dansker i fornemt selskab – På listen over bedste frisparksmål i CL

UEFA har i anledning af Champions Leagues 30 års jubilæum udvalgt de seks bedste frisparksmål i turneringens historie, og her er der ikke overraskende en dansker at finde.

Lasse Schone Ajax frisparksmål Real Madrid Champions League
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Juninho Pernambucano, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Hugo Almeida, Roberto Carlos og Lasse Schöne.

Den tidligere danske landsholdsspiller er kommet I særdeles flot selskab på den liste over de seks flottest frisparksmål, som UEFA mandag har sendt til afstemning blandt de mange europæiske fodboldfans.

Læs også: Lasse Schöne om karrierestop – mere til mode end til trænerjob

Det europæiske fodboldforbund har i anledning af 30 års jubilæet for rebrandingen af den fineste europæiske klubturnering – Champions League – udvalgt de seks bedste frisparksmål, og Lasse Schönes vanvittige mål for Ajax mod Real Madrid i 2019 er selvsagt på listen.

Ajax var allerede foran 1-3 i ottendedelsfinalens første kamp på de spanske giganters hjemmebane Bernabéu, men fra sin position blot meter fra sidelinjen sendte Schöne alligevel bolden ind over Thibaut Courtois i Real Madrid-målet til det, der ifølge ham selv er karrierens bedste mål.

– Det er det bedste mål i min karriere. Jeg har oplevet så mange smukke øjeblikke i min karriere i Ajax, lød det dengang efter den meriterende sejr fra den danske midtbanespiller.

Ajax gik efterfølgende helt til turneringens semifinale, hvor Tottenham dog satte en stopper for hollændernes eventyr.

Du kan se – og stemme på – både Schönes og de fem andre frisparksscoringer her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P