Conte forsvarer buhende fans over spiller: Det er normalt

Der var ikke megen hjælp eller forståelse at hente hos den italienske manager, da Tottenhams Tanguy Ndombélé søndag blev buhet ud af banen af Tottenhams egne fans.

Tanguy Ndombele Tottenham Antonio Conte Buhende fans

Efter to og et halvt år i klubben har franske Tanguy Ndombélé endnu ikke retførdiggjort de cirka 450 millioner kroner, som Tottenham i sin tid gav for ham.

Søndag kulminerede nedturen for den 25-årige franskmand, da han efter 69 minutters spil af kampen mod Morecambe fra League One blev udskiftet ved stillingen 0-1 til de upåagtede gæster. Udskiftningen fik Tottenhams fans til højlydt af vise deres utilfredshed med den dyrtindkøbte midtbanespiller.

Efter kampen blev manager Antonio Conte forholdt situationen, men han tog ikke ligefrem sin spiller i forsvar.

– Jeg var fokuseret på kampen, for vi var bagud 1-0. Den slags situationer opstår i fodbold. Man er nødt til at være god til at ændre mening, hvis nogen er skuffet over dig. Det er normalt, sagde Conte efter kampen til Sky Sports.

– Vi er nødt til at vide, at hvis man præsterer godt, så er fansene glade. Hvis man ikke præsterer godt, så er fansene ikke glade. Sådan er fodbold. Hvis man mener, at fansene skal være glade uanset om vi vinder eller taber, så er man galt på den, lød det videre fra Conte.

Tottenham-fansene lod i særdeleshed til at være irriterede over, at Tanguy Ndombélé trods 0-1-resultatet tog sig enddog særdeles god tid til at forlade banen. Det fik holdets anfører, Harry Kane, til at bede Ndombélé om at skynde sig, men det lod ikke til at have nogen effekt. Situationen kan ses i videoen over artiklen.

Forholdet mellem Ndombélé og Tottenham-fansene forbedredes næppe af, at Tottenham fem minutter efter udskiftningen fik udlignet til 1-1, mens de til sent i kampen også gjorde det til både 2-1 og 3-1 og dermed overkom modstanderen fra den tredjebedste engelske række og dermed er videre i FA Cuppen.