LaLiga

Braithwaite i spil til El Clasico onsdag

Martin Braithwaite har ifølge spanske Sport trænet med resten af holdet i FC Barcelona, som onsdag møder Real Madrid i semifinalen i den spanske Super Cup.

Martin Braithwaite FC Barcelona træning el clasico
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

OPDATERET: Efter denne artikels udgivelse har FC Barcelona offentliggjort truppen til kampen mod Real Madrid, og mens Araujo, de Jong og Fati er inkluderet, er Martin Braithwaite IKKE at finde i truppen.

Det er snart fem måneder siden, at Martin Braithwaite måtte udgå med en skade i FC Barcelonas kamp mod Getafe, men nu nærmer danskeren sig eftersigende et comeback.

Den spanske avis Sport beretter nemlig, at den 30-årige landsholdsangriber søndag trænede med sin holdkammerater, forud for turen til Saudi Arabien, hvor FC Barcelona onsdag møder Real Madrid i semifinalen i den spanske Super Cup.

Braithwaite var ikke eneste lyspunkt for Barca-træner Xavi, der ligeledes fik set Ronald Araujo, Ansu Fati og Frenkie de Jong i aktion, men endnu er der ingen meldinger om, hvorvidt de fire spillere er til rådighed til kampen mod Real Madrid eller ej.

Mens det altså lysner på skadesfronten for fire af profilerne i klubben, men de samtidig sande at hverken Eric Garcia eller Yusuf Demir var i træning, ligesom både Ferran Torres og Pedri stadig ikke er kommet sig over deres corona-smitte.

FC Barcelonas møde med Real Madrid er den ene af de to semifinaler i den spanske Super Cup. I den anden mødes de forsvarende spanske mestre fra Atletico Madrid med sidste års vinder af Super Cuppen Athletic Club fra Bilbao.

Læs også:
Barca med dårligste pointhøst i knap 10 år

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P