Serie A

Medie: Milan vil erstatte langtidsskadet Kjær med United-spiller

AC Milan kigger mod Manchester United, hvor man angiveligt vil erstatte skadede Simon Kjær med Eric Bailly.

AC Milan vil have Eric Bailly
Eric Bailly bliver nu rygtet til AC Milan, der skal have erstattet Simon Kjær der fortsat sidder ude med en alvorlig knæskade. Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Eric Bailly er lige nu afsted til African Nations Cup, hvor han sammen med sine landsmænd fra Elfenbenskysten skal forsøge at sikre sig det prestigefyldte trofæ.

Det kan dog være, at han slet ikke vender tilbage til Manchester United, der er hans daglige arbejdsgiver. Sky Sports Italia melder nemlig, at der er interesse for forsvarsspilleren fra Italien, hvor AC Milan skulle stå klar med en kontrakt.

Her er man nemlig på markedet efter en erstatning for Simon Kjær, der er ude i resten af sæsonen på grund af en alvorlig knæskade, som han er blevet opereret for.

Her skulle milaneserne have udset sig Bailly, der har mistet sin plads som stamspiller hos Manchester United. Her skulle AC Milan først og fremmest være interesseret i en lejeaftale, der kan sende ivorianeren til Milano for resten af sæsonen.

Læs også:
AC Milan storsejrede sig til tops

27-årige Eric Bailly kom til Manchester United fra Villarreal i sommeren 2016 og har siden spillet 113 kampe for den engelske storklub.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P