AC Milan storsejrede sig til tops

AC MIlan er nyt tophold i Serie A efter en sikker sejr over oprykkerne fra Venezia i en kamp, hvor Zlatan Ibrahimovic kom på måltavlen efter blot to minutter.

Theo Hernández blev den helt store helt for AC Milan, da de søndag spillede sig helt til tops i Serie A. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

AC Milan er nyt tophold i Serie A efter holdet tidligt søndag eftermiddag besejrede Venezia stensikkert med 3-0 på udebane.

Her kom AC Milan foran efter blot to minutter ved Zlatan Ibrahimovic, mens en af svenskerens holdkammerater tog alt fokus i anden halvleg.

Her scorede Theo Hernández nemlig to mål, heriblandt et på straffespark, hvorfor AC Milan sikkert fik alle tre point mod et modløst oprykkerhold.

Undervejs måtte Venezia også se sig selv gøre arbejdsbetingelserne sværere, da Michael Svoboda reddede bolden på stregen med hånden og dermed fik rødt kort midtvejs i anden halvleg.

Kampens spiller: Theo Hernández, AC Milan

AC Milan kunne søndag spille sig helt til tops i Serie A, hvis man kunne besejre oprykkerne fra Venezia.

Kampen startede godt for milaneserne, da Zlatan Ibrahimovic efter blot to minutter bragte gæsterne foran med 0-1, efter at have stået umarkeret i det lille felt.

Kort efter pausen fordoblede Theo Hernández så AC Milans føring til 0-2 og herefter blev ondt værre for oprykkerne.

Her modtog man efter 58 minutter nemlig et direkte rødt kort, da Michael Svoboda reddede bolden på stregen med hånden, hvilket derfor også gav AC Milan et straffespark. Det scorede Theo Hernández sikkert på og dermed fordoblede han sin måltotal i kampen.

Flere mål blev det ikke til og 3-0 sejren betyder, at AC Milan er nyt tophold i Serie A. En position, man dog kan miste senere på søndagen, hvis Inter besejrer Lazio på hjemmebane.