3F Superligaen

Wind glæder sig til én ting: At stå med guldet når sæsonen er slut

I F.C. København er der ikke meget andet end guld i Superligaen, der tæller, og efter to sæsoner med henholdsvis sølv og bronze bliver denne sæson en ny guldsæson for københavnerne. Det spår i hvert fald angriberen Jonas Wind.

Jonas Wind FCK F.C. København Superliga guld
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Hverken sølvmedaljer eller bronzemedaljer passer helt ind i selvforståelsen hos F.C. København.

Ikke desto mindre er det netop sådan to medaljer, de har fået i Superligaen de seneste to sæsoner, men det skal der laves om på, når sæsonen sidst i februar sparkes i gang igen.

– Jeg synes, at vi går et spændende forår i møde. Vi har selvfølgelig haft det lidt svært her i efteråret men er alligevel kun to point efter førstepladsen, og det er jo det store mål. Vi skal vinde Superligaen, det er det eneste, der betyder noget, så det går vi benhårdt efter, siger angriber Jonas Wind til FCKTV.

Læs også: Avis: FC Nordsjælland vil have FCK’er

FCK var i efteråret hårdt ramt af skader, men på den front begynder tingene så småt at lysne, og det er blandt andet den stærke trup, der gør Jonas Wind sikker i sin guld-sag.

– Vi skal ud at jagte og skrabe så mange point sammen som muligt. Jeg tror på, at vi til sidst står med guldet, jeg føler vi har en god trup og har en overskuelig afstand op til FC Midtjylland, så jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Det bliver et fedt forår, som jeg og resten af holdet glæder sig til, så sammen med fansene tror jeg på, at vi kan nappe guldet, lyder det fra Wind.

Foruden en andenplads i Superligaen formåede F.C. København også at spille sig videre i den nystartede UEFA Conference League, hvor de med en førsteplads i gruppen sprang 16-delsfinalerne over for at gå direkte til ottendedelsfinalerne, hvor modstanderen endnu er ukendt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P