3F Superligaen

Randers bekræfter AaB-interesse i Thomasberg

En trænerrokade i Superligaen lader til at være under opsejling, og den kunne blandt andet sende Thomas Thomasberg til AaB.

Thomas Thomasberg Randers FC AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Den er god nok – AaB har vist interesse for Randers FC’s cheftræner Thomas Thomasberg.

Det bekræfter Randers FC-sportsdirektør Søren Pedersen over Randers Amtsavis, men han afviser samtidig, at der er forhandlinger igang.

At den den nuværende cheftræner i Randers skulle tage turen op ad E45 til Aalborg er dog ikke urealistisk, selvom de i Randers håber, at han bliver i den kronjyske hovedstad fremfor den nordjyske.

Læs også: Cifuentes om svensk interesse: Jeg er blevet linket til 25-30 klubber

– Skulle det være tilfældet, sætter vi os ned og kigger på det. På den måde er det ikke anderledes, end hvis der er tale om en spiller. Men vi er glade for Thomas Thomasberg, som gør det vanvittig godt, og derfor håber jeg selvfølgelig også fra min stol, at han vælger os frem for en anden klub, siger Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Thomasberg og Randers FC forlængede i maj cheftrænerens kontrakt, så den nu løber helt til 2025.

Derfor vil der formentlig også blive tale om, at Randers FC ville skulle kompenseres, hvis de skal lade den 47-årige nordjyde gå.

Thomas Thomasberg har en lang spillemæssig fortid i AaB, hvor han først som ungdomsspiller og siden som etableret superligaspiller spillede fra 1991 til 1999, hvorefter turen gik til den nystartede klub i FC Midtjylland.

Thomasberg er født og opvokset i Haverslev, som ligger ved motorvejen E45 – stort set midt imellem Randers og Aalborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P