International Fodbold

Medie: Zidane bliver træner i PSG

Mediet RMC Sport føler sig overbeviste om, at den forhenværende Real Madrid-træner Zinedine Zidane bliver næste træner i PSG.

Zinedine Zidane skulle angiveligt være den næste træner i PSG.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Alt tyder på, at Zinedine Zidane bliver den næste cheftræner i den franske storklub PSG. Det skriver det franske medie RMC, hvilket nu har fået spanske Marca til at bringe historien.

En af årsagerne skulle angiveligt være, at den nuværende PSG-træner, Mauricio Pochettino, ikke kan styre de store stjerner i klubben.

Her skulle atmosfæren være mildest talt underlig, hvilket vi har skrevet om tidligere på campo.dk.

Marca skriver videre, at “Zidanes skygge har hængt over Paris i noget tid, og at det nu endelig ser ud til at blive en realitet“.

Et andet argument for trænerskiftet er, at Pochettino ikke føler sig tilpas i PSG, og at han allerede har forsøgt at forlade klubben til fordel for Manchester United én gang, hvilket han dog ikke fik lov til.

Zinedine Zidane tager dog, ifølge medierne, først over i PSG til sommer.

Informationerne om Zidane som den næste træner i PSG stammer fra journalisten Daniel Riolo, der arbejder for mediet RMC. Han var en af de første til at berette om Messis skifte fra FC Barcelona til den franske hovedstad.

Skiftet skulle angiveligt være så sikkert, at Zidane har tænkt sig at tage til PSG uanset, hvordan resten af sæsonen udspiller sig i klubben – og i øvrigt også uanset om Kylian Mbappé bliver i PSG eller ej.

Med andre ord, så skulle skiftet altså være sikkert.

Læs også: PSG-stjerner testet positive for Covid-19

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P