3F Superligaen

Medie: AaB’s Cifuentes blot detaljer fra Hammarby

Den svenske avis SportExpressen melder AaB's svenske cheftræner så tæt på svenske Hammarby, at der skal noget uforudset til, for at skiftet glipper.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har stået i spidsen for AaB i et år, men meget end det når han ikke.

Sådan lyder rygterne i hvert fald, hvis man skal tro svenske SportExpressen, der mener at vide, at AaB’s spanske cheftræner, Martí Cifuentes, er bare detaljer fra den svenske hovedstadsklub Hammarby.

Cifuentes var tidligere på ugen rygtet kraftigt til Malmö FF, der ligesom Hammarby står uden træner, da danske Jon Dahl Tomasson stoppede efter mesterskabet i december.

Læs også: AaB-træner om fremtiden: Jeg kan ikke love noget

Hammarby fyrede i december serbiske Milos Milojevic, efter han uden klubbens tilladelse var taget til jobsamtale i norske Rosenborg.

Martí Cifuentes kom til AaB for et år siden, og han har således nået at stå i spidsen for de bolchestribede nordjyder i to halvsæsoner.

Egentlig løber den spanske cheftræners kontrakt helt til sommeren 2023, men ifølge Nordjyske har han en klausul i sin kontrakt med aalborgenseren, der gør ham i stand til at forlade klubben tidligere.

Den svenske hovedstad, Stockholm, var også Cifuentes første hjem i Skandinavien, da han i 2018 blev træner for AIK Stockholms U18-hold.

Hammarby har tidligere haft danske Jakob Michelsen som cheftræner. Det var i sæsonen 2017, hvor Michelsen førte Hammarby til en niendeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P