Premier League

Conte åbner op for Christian Eriksen: Døren er altid åben

Den danske landsholdsspiller, Christian Eriksen, har tidligere spillet for Tottenham - og for klubbens nuværende manager, Antonio Conte.

Christian Eriksen taler for første gang ud omkring sit kollaps i sommers
Foto. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Og nu åbner Tottenhams manager, italienske Antonio Conte, op for, at den danske midtbanespiller kan træne og holde sig i gang på Tottenhams anlæg. Og hvem ved – måske ende med at få kontrakt.

– Døren altid er åben for Christian Eriksen til at træne i Tottenham, mens han jagter sin drøm om at spille ved VM i 2022, siger Conte på klubbens pressemøde fredag.

Conte betegnede også Eriksen som en “virkelig vigtig spiller” og en “topmand”. Italieneren hentede Eriksen fra netop Tottenham i sin tid i Inter, hvor de sammen vandt et mesterskab.

Den danske stjerne er filmet flere gange i selvtræning, og han har netop meldt ud på blandt DR, at han føler sig i topform og drømmer om VM i Qatar.

– Det, der skete i sommer, var forfærdeligt, ikke godt for de mennesker, der var sammen med ham, og de mennesker der kender ham. Jeg var bange i det øjeblik. Og nu er det gode nyheder at se ham klar til at spille fodbold igen. For Christian er døren altid åben, sagde Conte.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P