Cifuentes om svensk interesse: Jeg er blevet linket til 25-30 klubber

AaB’s nuværende cheftræner Martí Cifuentes ligner en mand, der ikke kommer til at varetage trænerposten i den nordjyske klub i meget mere end det ene år, han nu har siddet. Rygter sender spanieren til svensk fodbold, men selv tager spanieren hele situationen med ophøjet ro.

Marti Cifuentes AaB cheftræner
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Ud over en hue på hovedet og en krave trukket godt op om halsen for at skærmen mod den nordjyske vinterkulde var der ikke noget til torsdagens AaB-træning, der indikerede, at cheftræner Martí Cifuentes ikke befandt sig godt i den aalborgensiske klub.

Alligevel er den 39-årige spanier nu af flere omgange blevet meldt på vej væk fra klubben og til svensk fodbold, hvor først Malmö FF’s ledige trænersæde og siden Hammarbys ditto er blevet nævnt som snarlig destination for Cifuentes.

Læs også: Medie: AaB’s Cifuentes blot detaljer fra Hammarby

Til torsdagens træning var hovedpersonen selv kun sammenbidt på grund af minusgraderne, for de mange rygter har han efterhånden vænnet sig til.

– Sådan er det altid i fodbold. I den tid jeg har været i Skandinavien, er jeg blevet linket til måske 25-30 klubber, men jeg er faktisk meget rolig, for jeg har kontrakt, og hvis der er interesse, så er det min agent, der arbejder med det, sagde Cifuentes torsdag til campo.dk.

Selvom Cifuentes i hvert fald udadtil lader til at tage det hele, som det kommer, så bliver energien lige i øjeblikket brugt på den mere kortsigtede planlægning.

– Jeg fokuserer bare på at levere et godt stykke arbejde for min klub, og hvis der er interesse fra andre klubber, betyder det, at nogle andre værdsætter mit arbejde, men jeg fokuserer på at skabe en god træning i dag og i morgen, og så plejer jeg at sige, at man ved aldrig i fodbold, lød det en smule kryptisk fra Cifuentes torsdag.

AaB rejser om præcis en uge på træningslejr på Malta – med eller uden Martí Cifuentes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P