LaLiga

Ancelotti inden Valencia: Skal spille som inden julepausen

Real Madrid skal lørdag forsøge at komme tilbage på sejrskurs, efter de to dage inde i det nye år tabte sin blot anden ligakamp i denne sæson. Lørdag venter Daniel Wass og Valencia.

Carlo Ancelotti Real Madrid LaLiga Valencia
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix

Real Madrid ligner umiddelbart et hold på vej mod sin 35 spanske liga-titel, men i sidste ligakamp gik det bestemt ikke som Los Blancos havde håbet.

Den 2. januar blev det nemlig til et ganske overraskende 1-0-nederlag til bysbørnene fra Getafe, og det skal helst ikke gentage sig for Carlo Ancelottis tropper, når de lørdag møder Valencia.

Læs også: Indskiftere sendte Real Madrid videre i Copa del Rey

– Jeg forventer en kamp mod et hold, der er i gang med en god sæson, som er godt organiseret. Vi er nødt til at komme tilbage og spille, som vi gjorde inden julepausen. Holdet er i ret god form, og vi har fået et par spillere tilbage, som var ude med små-gener, lyder det fra Ancelotti.

Mens Dani Carvajal og Gareth Bale stadig ikke er kommet sig over deres skader, så ventes både Luka Jovic og Vinicius Junior at være tilbage fra skader, mens Edouard Camavinga har overstået sin karantæne.

Carlo Ancelotti fik i kampen mod Getafe gult kort for at brokke sig til kampens dommer.

– Jeg er blevet ret sur i de seneste par kampe. Jeg har den største respekt for dommerne, og deres niveau er godt. Måske tager trænere også en gang imellem fejl, lyder det selvransagende fra Ancelotti.

Real Madrid fører LaLiga med 46 point. Det er fem point mere end Sevilla på andenpladsen, mens Betis på tredjepladsen er hele 13 point efter hovedstadsklubben, som dog har spillet en kamp mere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P