3F Superligaen

AaB-komet har ikke travlt: Forlænger med AaB hvis den rigtige aftale kommer

Efterårssæsonen bød på lidt af en åbenbaring i AaB, hvor midtbanespiller Malthe Højholt spillede samtlige 17 kampe i Superligaen. Det har angiveligt fået udenlandske klubber til at se i retning af den blot 20-årige vendelbo, der dog ikke nødvendigvis har travlt med at forlade AaB.

Malthe Højholt AaB Midtbanespiller kontrakt forlængelse
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter indskiftninger i sæsonens første to superligakampe havde Malthe Højholt slået sit navn så meget fast, at han startede de efterfølgende 15.

Den 20-årige midtbanespiller fra Hjørring har fået lidt af et gennembrud i Superligaen i denne sæson, og selvom der angiveligt skulle være interesse for flere tyske klubber, så er en forlængelse af kontrakten i AaB, som lige nu løber til sommeren 2023, bestemt også en mulighed.

– Jeg kunne godt finde på at forlænge med AaB, hvis den rigtige aftale kommer, siger Malthe Højholt til campo.dk.

Læs også: Avis: AaB’er jagtes af tyske klubber

– Jeg synes AaB er en stor klub, og jeg er glad for at være i AaB. Det er et fedt sted at være, og jeg er glad for at være med på det projekt, som AaB er i gang med lige nu. Man kan se, at vi er på vej fremad som hold, og alle er villige til at yde en indsats for at bygge videre på vores gode efterårssæson, lyder det videre fra Højholt.

Højholt er en af bare fem AaB’ere der har spillet samtlige kampe for nordjyderne indtil videre i denne sæson, mens superligadebuten kom tilbage i juni 2020. Selv er han da også godt tilfreds med den spilletid, som cheftræner Martí Cifuentes har vist ham.

– Jeg er selvfølgelig glad for den spilletid, jeg har fået, hvor jeg selv har bygget på præstation efter præstation. Det har været en rigtig god efterårssæson, som jeg er glad for og ser tilbage på med stolthed, men min helt store målsætning er at lægge mål og assist på mit spil og generelt blive mere fremadrettet, lyder det fra Højholt.

Malthe Højholt har kontrakt med AaB for denne og næste sæson. Fortsætter han som indtil videre i sæsonen, kan AaB få kamp til stregen i forsøget på at holde på midtbanespilleren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P