3F Superligaen

AaB-chef afviser trænersalg: Forhandler ikke med andre klubber

Selvom flere rygter har sendt AaB’s cheftræner Martí Cifuentes til både Malmö FF og Hammarby, så forhandler AaB i øjeblikke ikke med andre klubber om sin cheftræner.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Rygterne har været både mange og vedholdende, men AaB sidder ikke i forhandling med andre klubber om cheftræner Martí Cifuentes.

Det afviser sportsdirektør Inge André Olsen fredag overfor Nordjyske.

læs også: Randers bekræfter AaB-interesse i Thomasberg

– Lige nu forholder vi os til, at Cifuentes er træner hos os, og vi sidder ikke at forhandler med andre klubber lige nu. Det er fint med den slags rygter, som der florerer lige nu. Det viser jo bare, at Martí har gjort et godt arbejde hos os, så vi lever godt med de her rygter. Det er helt naturligt, at der vil være interesse for både vores træner og nogle af vores spillere, når vi klarer os godt, siger Inge Andre Olsen til Nordjyske.

Cifuentes kunne tidligere fortælle campo.dk, at hans fokus lå på at skabe en god træning for AaB-spillerne i dag, og den spanske cheftræner stod da også i spidsen for træningen lidt udenfor Aalborg både torsdag og fredag.

Mens Martí Cifuentes altså sættes i forbindelse med flere forskellige job i Sverige, så blev AaB tidligere på dagens sat i forbindelse med Thomas Thomasberg, der lige nu er cheftræner hos konkurrenterne fra Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P