Milan sejrede mod decimeret Roma-mandskab

A.C. Milan trak det længste strå mod Jose Mourinhos tropper fra AS Roma, da de tog tre point i en hektisk kamp, der fik sindene i kog og kastede to udvisninger af sig.

Der faldt adskillige advarsler og også ét rødt kort i kampen. Foto: Scanpix/Ritzau.

Garvede Olivier Giroud åbnede ballet efter otte minutters spil, da han fra 11-meter-pletten bragte Roma på 1-0.

Bare ni minutter efter gjorde Junior Messias skaden værre for AS Roma, da han scorede til 2-0.

Romas Tammy Abraham fik reduceret kort inden pausen til 2-1.

Midt i anden halvleg blev Roma reduceret til ti mand, da Rick Karstoft blev sendt i bad efter at have modtaget sit andet gule kort i opgøret. Også Romas Gianluca Mancini så rødt i overtiden, så Roma sluttede med ni mand på banen.

Rafael Leao lukkede og slukkede opgøret med sin scoring til 3-1 efter 82 minutters spil.

Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback for Milan, da han kom ind fra bænken og spillede det sidste kvarter. Den store svensker kronede dog ikke sit comeback med en scoring, da han brændte fra pletten i overtiden.

A.C. Milan er stadig inde i topstriden i Serie-A, da de overlegent besejrede Jose Mourinhos AS Roma med 3-1 på hjemmebane.

Hjemmeholdet kom klart bedst fra land, da det allerede havde bragt sig på sejrskurs med 2-0 efter bare 17 minutters spil.

Det resultat fik Romas Tammy Abraham dog pyntet på kort inden pausen, da han scorede til 2-1.

Rick Karsdrop forværrede chancerne for et muligt Roma-comeback, da han så rødt efter 74 minutters spil.

Kampen blev definitivt afgjort, da Rafael Leao scorede til kampens slutresultat 3-1.

Zlatan Ibrahimovic kom ind fra bænken og gjorde comeback, men svenskeren missede fra 11-meter-pletten i overtiden.

Romas Gianluca Mancini blev også sendt i bad i kampens overtid, hvorfor Mourinhos tropper sluttede med blot ni mand på banen.

Resultatet konsoliderer Milans andenplads, hvor milaneserne nu kun er ét point bag Inter i tabellen. Man skal lidt længere ned i tabellen for at finde Roma, der ligger på en foreløbig syvendeplads i en tæt kamp om de europæiske pladser.